delborn &
preisler

Välkomna till vårt showroom i centrala Lund där vi erbjuder vackra plagg och sköna ting!

Kina - vi har bott, besökt och verkat i detta fascinerande land och blivit bländade av allt det och dess gamla kultur kan erbjuda.

I vårt sortiment finns vackra kläder i siden, kashmir, trikå och fantasifulla blommiga bomullstyger. Allt är unikt, utvalt eller designat av oss.

Till hemmet har vi kuddar, handmålat vackert porslin och kinesiska antikviteter.

Välkommen till vårt showroom i centrala Lund. Spela ett parti mahjong, drick en kopp te, smaka en dumpling, ta en lektion i den ädla konsten av Tai Chi, kanske i en av våra vackra Tai Chi dräkter.

Ring eller maila för att boka tid. Ta med er kompisgänget, bokklubben eller arbetskollegor, vi gör det till ett event, alla är välkomna!

Titta och inspireras av vår hemsida eller följ oss på Facebook och Instagram. Kontakta oss gärna om ni har frågor, vill handla eller boka tid för en visning.

Vi som jobbar här

Rebecka Sandberg

I mitt förflutna som fastighetsmäklare bestod favoritsysslan i att matcha rätt bostad med helt rätt köpare. Från det är kanske inte steget så långt till att skapa rätt plagg till helt rätt bärare.

Detta är min passion och mitt hemliga vapen. Jag älskar färg och form och att få välja tyger och modeller som är smickrande och berikar din garderob.

Åsa Delborn Olsson

Under mina 4 1/2 år som medföljande expat i Shanghai Kina blev jag förförd av det vackra hantverk som mötte mig dagligen under mina promenader i Shanghai och på våra resor runt om i Kina.

Mitt stora intresse för färg och form har jag med mig från barnsben då mitt barndomshem var präglat av att båda mina föräldrar arbetade inom form och design. Nu när jag har fått en möjlighet att dela med mig av det jag förälskat mig i hemma i Sverige, så är det en dröm som går i uppfyllelse.