Leverantörer

Vi är noggranna

Då vi inte lämnar något åt slumpen, väljer vi våra leverantörer efter noggrannt övervägande.

Många faktorer spelar stor roll vid vårt val av våra leverantörer, bland annat:
  • Samarbetspartners — Våra samarbetspartners i Sanghai är alla väl beprövade småföretagare som vi under åren har utvecklat mycket god kontakt med.
  • Stolhet — De känner en enorm stolthet och passion för sitt yrke och är väldigt duktiga på att tolka vad det är vi vill ha.
  • Glädje — Det finns ömsesidig glädje i vårt samarbete och de är snabba och flexibla när vi kommer med våra ibland lite annorlunda designer.
  • Kvalitet — Tillsammans är vi starka och väldigt måna om att våra produkter skall hålla god kvalitet!

"Vi arbetar hårt med att våra plagg skall vara hållbara i stil och kvalitet. Inga modeflugor utan hållbara stilsäkra plagg som du kan älska länge!"

Några av våra leverantörer

XIAO DONG

Det vackra från lilla öst
Xiao Dong, Lilla Öst - vårt eget varumärke under vilket vi har samlat våra produkter

Li Jiang

Denna underbara kvinna förser oss med magiskt vackert handmålat porslin. Än så länge har vi bara tagit in muggar i två storlekar och små fat även de i två storlekar men hon har mycket mer och med tanke på hur populära de har varit så kommer vi att utöka kollektionen. Vi förgyller själva vardagen genom att använda muggarna. Åter igen så förbluffas vi över detta hantverksskap!

Qin Yi

Vår leverantör av våra underbara canvasväskor och kuddar. Helt galet färgglatt och vi vågar påstå att det finns något för alla i denna sprakande kollektion. Det finns även anteckningsböcker, plånböcker, musmattor, små neccesärer och annat smått och gott. Hans produkter livar upp vilket hem som helst, fast vill man ha lite mer dämpade färgtoner så finns det också.

Wang

Vad skulle vi ta oss till utan vår kashmirtjej. Sverige hade varit kallt och tråkigt utan hennes fantastiska ponchos, tröjor, kappor, mössor mm. Kul också att hon erbjuder oss att skapa våra egna plagg i både kashmir och bambu. Hon har så många fina färger och det är en enorm fröjd att få frossa i detta när vi väljer. Hon säljer väldigt mycket till USA och Canada och vi är ju bara en väldigt liten kund men vi känner oss ändå prioriterade.

Yang

Blyg, söt och mycket försynt är hon men har stenkoll på skrädderi. Hon skulle aldrig ta några genvägar, allt måste vara perfekt. Och det blir ju såå bra. Av henne beställer vi våra skräddade kashmirvästar till både herr och dam, vår fina jeanskappa, jeansklänning och en del annat. Hon tolkar lätt våra skisser och låter oss välja bland fantastiska ulltyger.

Lian

En mycket rar tjej som har full koll på hur man syr ett plagg i trikå. Hon vet precis vad som är smickrande och har tagit till sig våra modeller och är glad att få samarbeta med oss. Hon är snabb och flexibel och lätt att ha att göra med. Hon driver företaget med sin bror som också har ett mycket gott öga för design. Båda känner stor stolthet i sitt hantverk.

Lisa

Denna tjej som är skärpt till tusen, förser oss med våra vackra sidenplagg! Hon vet precis vad vi gillar. Hon skrattar gott när vi kommer med våra ibland lite ovanliga önskemål men gör som vi säger och vi blir så nöjda. Hon är snabb och väldigt kommunikativ och vårt samarbete är en sann fröjd. Hon har en stor kund i Italien och tycker att det är toppen att hennes blusar och klänningar får säljas i Sverige också.

Susan

Vår fantastiskt medgörliga skräddare av i princip allt vi säljer i bomull. Skjortor, kjolar, klänningar och våra helt underbara kimonos för både herr och dam. Hon är alltid pigg på nya utmaningar och skapar det vi vill med träffsäkert resultat. Som en spännande detalj kan nämnas att denna lilla späda kvinna har försett många av NBA-lagen med kostymer. Hon skrattade när hon berättade att hon fick stå på ett bord när hon mätte.